De puzzelboekjes vallen goed in de smaak

De puzzelboekjes vallen goed in de smaak

Afgelopen voorjaar hebben wij vanwege ons 70-jarige jubileum een gratis puzzelboekje uitgereikt bij aankoop van een artikel. Deze werden heel goed ontvangen. Vanwege dit enorme succes hebben we dan ook voor het nieuwe herfst-, winterseizoen nieuwe puzzelboekjes gemaakt.

In de boekjes vindt u sudoku, zweedse- en kruiswoordpuzzels, woordzoekers, cryptogrammen e.d., maar ook kortingsvouchers, extra vriendinnenkorting en een puzzel winactie met kans op een modecheque van €125,-  dit maakt het puzzelboekje wel erg leuk.

Gezellig thuis even rustig puzzelen, foto’s van de nieuwe collectie bewonderen, algemene informatie over o.a. onze koopzondagen lezen en kortingsvouchers uitknippen en meenemen naar de modezaak. Winkelen bij A&B Damesmode is nu wel heel erg gezellig en dat allemaal in ons jubileumjaar 2023. Wat dacht u van een gratis kopje koffie of thee, het gratis parkeren, relax shoppen waar nodig met airco en vooral aandacht voor u.

Shoppen bij A&B Damesmode blijft een feestje.

De puzzel winactie

De puzzel winactie werkt als volgt. Kom naar de winkel en ontvang een puzzelboekje bij iedere aankoop. Maak de puzzel van de winactie en vul de oplossing en uw gegevens in op de achterkant. Lever dit uiterlijk voor 1 November in. Na deze datum wordt er een winnaar getrokken uit de deelnemers.

Maak de puzzel en lever de oplossing in voor 1 november!

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over (de werking van) onze stapelkorting? Neem gerust contact met ons op via info@aenbmode.nl of 040 – 2114226. Of stel uw vraag tijdens uw winkelbezoek aan onze medewerkers.