Home > Over ons

A&B Damesmode

Als één van de weinige modezaken in Eindhoven is A&B Damesmode gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. Met de overname door de huidige eigenaresse in 2002 waren de daaropvolgende jaren de nodige verbouwingen en uitbreidingen gemoeid, met de samensmelting van twee naar één modezaak in 2012 als grootste en belangrijkste verandering. Het zegt veel over de passie en gedrevenheid van eigenaresse Nina Coonen, die altijd bezig is met doorgroeien en verbeteren. Met name gericht op de service en gastvrijheid, altijd in het belang van de klant.

De voordelen van het kunnen focussen op één modezaak op één adres laten dan ook voor zich spreken. Een zeer prettige en overzichtelijke indeling, gunstige ligging en bereikbaarheid, gratis parkeren voor de deur en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Nina Coonen heeft daarnaast een winkelervaring weten te creëren, waar u in alle rust én gezelligheid geniet van een ongeëvenaarde collectie aan damesmode van topmerken. Bovendien kunt u desgewenst rekenen op een heerlijk authentieke service met een vertrouwd en deskundig advies op maat, persoonlijke aandacht én vanzelfsprekend een heerlijk kopje koffie of thee. A&B Damesmode heet u graag van harte welkom en nodigt u dan ook graag uit om zelf eens te komen ervaren hoe snel u vertrouwd raakt met onze service en unieke kledingaanbod.

OVER DE WINKEL

In 1953 opent A&B Mode de deuren aan de Paul Krügerlaan in Eindhoven. De naam A&B staat voor Aerns-Bishops, het echtpaar dat de damesmodezaak is gestart. Na ruim 37 jaar draagt het echtpaar hun zaak medio 1990 over aan J. Claes, die het op zijn beurt in 2002 weer overdraagt aan Nina Coonen, die op dat moment ook eigenaresse is van CCI Mode aan de Van Ennettenstraat in Eindhoven. Ruim 20 jaar later is zij nog altijd de troste en bevlogen eigenaresse die in 2012 beide modezaken samengevoegt tot één winkel op één adres. Hiermee is A&B Damesmode, zoals we het vandaag de dag nog kennen, aan de Van Ennettenstraat een feit.

A&B Damesmode biedt een zeer ruime en gevarieerde collectie aan topmerken verdeeld over 175m2 aan winkelvloer. Een 50+ damesmodezaak die u inspireert en waar u als vanouds de Brabantse warmte en gezelligheid ervaart. Een plek waar u hartelijk welkom wordt geheten en waar u zich ook écht welkom voelt om in alle rust en vertrouwen te kunnen winkelen.

50+ DAMESMODE

Gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw. Met een vlotte collectie aan modieuze kleding en een geweldige pasvorm is A&B Damesmode dé 50+ damesmode speciaalzaak in Eindhoven. Shop hier uw favoriete kleding van bekende merken als Adelina, Betty Barclay, Erfo, Frank Walder, Gabriella K, Germaine, Gerry Weber, GolléHaug, Green Goose, Lady Style, Lebek, Leona Per Donna, Marinello, Micha, Mxo, Olsen, Rabe, Rene Freres, Rifi, Robell, Roberto Sarto, Rossini, Sommermann, ToniZerres.