Home > Rifi broeken

De oude vertrouwde RiFi broeken!

Bij A&B Damesmode vindt u diverse broeken voor senioren. We hebben de mooie klassieke Rifi broek met een elastieke tailleband en gevoerde zijzakken. De Rifi broek is gemaakt van een uitstekende stofkwaliteit. Ook na een aantal keer wassen, ziet uw Rifi broek er nog steeds als nieuw uit.  De Rifi broek bieden wij aan in diverse modieuze kleuren en is verkrijgbaar in maat 36 tot 52.

Rifi broeken passend bij het seizoen

Het label RiFi is één van de broekenmerken binnen het assortiment aan dameskleding bij A&B Damesmode in Eindhoven. Het RiFi merk bestaat uit vaste modellen in broeken voor de oudere doelgroep. Vervaardigd in 3 verschillende kwaliteiten, aangepast aan de seizoenen. RiFi kent een uitgebreid voorraad programma in meerdere kleuren welke het hele jaar direct uit voorraad te leveren is.

Livia-w Pantalon elastiek rondom

De L-w serie voor de winter is een mooie viscose/pol stretch kwaliteit. Comfortabel en warm en kent weinig kreuk. Deze kwaliteit bestaat dan ook weer 5 basiskleuren. In het seizoen worden er modekleuren toegevoegd. De maten zijn aangepast op de hollandse pasvorm, hebben een zeer uitgebreide maat range en gaan in alle modellen van maat 36 t/m 54.

  • 72Pol/23Visc/5Ea
  • Pantalon 2-pocket gesp
  • Livia-w     106 cm
  • Livia-s-w  100 cm
  • Maten 36 t/m 54

Livia-z Pantalon elastiek rondom

De L-z serie voor de zomer is ook in een mooie viscose/pol stretch kwaliteit maar lichter in gewicht en aangepast aan de oplopende temperaturen. Ook deze kwaliteit kent, ondanks het lichtere gewicht weinig kreuk. Deze serie bestaat uit 6 vaste basiskleuren. In het seizoen kunnen kleuren toegevoegd worden in de collectie. De maten zijn aangepast op de hollandse pasvorm, hebben een zeer uitgebreide maat range en gaan in alle modellen van maat 36 t/m 54.

  • 72Pol/23Visc/5Ea
  • Pantalon 2-pocket gesp
  • Livia-z     106 cm
  • Livia-s-z  100 cm
  • Maten 36 t/m 54

Een comfortabele RiFi broek!

A&B Damesmode heeft ruime ervaring met het RiFi label en levert dagelijks draagcomfort in een uitstekende kwaliteit, formaten en kleuren. Kom daarom gezellig bij ons langs en/of bestel via onze webshop.

Wilt u toch meer informatie over de broeken? Dan kunt ook even de website van de leverancier bekijken. Hun zijn geen verkooppunt, dus wilt u een broek hebben Bestel ze dan via onze webshop. Mocht uw gewenste model niet op voorraad zijn, neem even contact op dan bespreken we de mogelijk heden.

Wilt u meer weten over de Rifi broeken? Neem gerust contact met ons op via info@aenbmode.nl of 040 – 2114226.  Of kom gezellig passen in onze winkel.

U ervaart direct draagcomfort en dat voor mooie prijzen.