Koopzondag (en) 2022

Koopzondag (en) bij A&B Damesmode

Sinds jaar en dag is bij A&B Damesmode op elke laatste zondag van de maand de KOOPZONDAG. Dus op die ene zondag van de maand kunt u dus gezellig shoppen in onze winkel op de van Ennettenstraat 53 te Stratum, Eindhoven! Wij zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ons modeteam staat dan klaar om u op de te helpen, te adviseren en er een gezellige zondagmiddag van te maken. Dus voor de nieuwste damesmode bent u ook op de koopzondagen welkom bij A&B damesmode. 

Naast onze standaard koopzondag (en) zijn wij ook een aantal extra zondagen geopend. Bekijk hieronder het overzicht en zet het alvast in uw agenda!

  • Zondag 30 oktober van 12:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 27 november van 12:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 11 december van 12:00 tot 17:00 uur
  • Zondag 18 december van 12:00 tot 17:00 uur
  • Op zondag 25 december zijn gesloten

Altijd een geschikt moment

A&B Damesmode is van maandagmiddag t/m zaterdag en op de laatste zondag van de maand geopend. Tevens hebben wij ook een webshop waar u dag en nacht (bijna) heel de collectie kan bekijken en bestellen. Op onze koopzondagen is winkelen prima te doen. Nooit “te” druk, u krijgt alle aandacht en altijd dat extra kopje koffie met een koekje. In de zomermaanden hebben we de airco aan en is het nooit te warm en in de winter is het heerlijk dragelijk. Daarnaast kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren. Kortom: wilt u op de koopzondag gezellig komen winkelen zonder parkeerproblemen, dan bent u op de van harte welkom bij A&B Damesmode Eindhoven. Graag tot ziens!

Heeft u nog vragen over de koopzondag?

Wilt u meer weten over de koopzondagen, onze winkel of webshop of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via info@aenbmode.nl of 040 – 2114226. Of stel uw vraag tijdens uw winkelbezoek aan onze medewerkers. We helpen u graag.

Meer weten over A&B Damesmode en waarom wij dé specialist in 50-plus damesmode zijn? Ontdek al onze voordelen!