Home > 70 jaar een begrip

A&B DAMESMODE BESTAAT 70 JAAR EN DAT MOET GEVIERD WORDEN!

A&B Damesmode, bestaat dit jaar 70 jaar en dat gaan we samen met u vieren. Tijdens Open Huis, koopzondagen en tussendoor kunt u van ons leuke attenties en acties verwachten. Op de website blijft u op de hoogte. A&B Damesmode is gedurende 70 jaar van zijn bestaan een bron van kwaliteitsmode geweest en is voor haar klanten een deel van hun leven geworden dat van generatie op generatie is doorgegeven. Dat zetten we de komende jaar voort!

In 1953 opent A&B Damesmode de deuren aan de Paul Krügerlaan in Eindhoven. De naam A&B staat voor Aerns-Bishops, het echtpaar dat de damesmodezaak in 1953 is gestart. In 2002 neemt Nina Coonen de modezaak over, die op dat moment ook eigenaresse is van CCI Mode aan de Van Ennettenstraat in Eindhoven. Ruim 20 jaar later is zij nog altijd de trotse en bevlogen eigenaresse die in 2012 beide modezaken heeft samengevoegd tot één winkel op één adres met behoudt van een groot assortiment aan de betere mode merken. Vanaf de eerste tot op de laatste dag van vandaag heeft Nina Coonen zich ingezet om een winkelervaring voor haar klanten te creëren die kwaliteit, stijl en betaalbaarheid combineert. Hiermee is A&B Damesmode, zoals we het vandaag de dag nog kennen, aan de Van Ennettenstraat 59 een feit.

A&B Damesmode biedt een zeer ruime en gevarieerde collectie aan topmerken verdeeld over 175m2 aan winkelvloer. Als één van de weinige modezaken in Eindhoven zijn we bewust klein gebleven en gespecialiseerd in de betere mode merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder met alle aandacht voor haar klanten. Een 50plus damesmodezaak die u inspireert en waar u als vanouds de Brabantse warmte, gezelligheid, service, kennis en toewijding van de verkoopsters ervaart. De voordelen van het kunnen focussen op één modezaak op één adres laat dan ook voor zich spreken. Een zeer prettige en overzichtelijke indeling, gunstige ligging en bereikbaarheid, gratis parkeren voor de deur en uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer met alle aandacht voor de klant. Nina Coonen heeft daarnaast een winkelervaring weten te creèren, waar u in alle rust en gezelligheid geniet van een ongeëvenaarde collectie aan damesmode. U shopt uw favoriete kleding van bekende merken als AdelinaBetty BarclayErfoFrank WalderGabriella KGermaineGerry WeberGolléHaugGreen GooseLady StyleLebekLeona Per DonnaMarinelloMichaMxoOlsenRabeRene FreresRifiRobellRoberto SartoRossiniSommermannToniZerres.

Bovendien kunt u desgewenst rekenen op een heerlijke authentieke service met een vertrouwd en deskundig advies op maat, persoonlijke aandacht en vanzelfsprekend een heerlijk kopje koffie of thee. Wij heten u van harte welkom en nodigen u dan ook graag uit om zelf eens onze service en unieke kledingaanbod te ervaren. A&B Damesmode bestaat niet voor niets al 70 jaar!

A&B Damesmode, vertrouwd winkelen!
1953 – 2023