Home > Onze voordelen

A&B DAMESMODE – 6 VOORDELEN OM BIJ ONS TE WINKELEN!

Als één van de weinige modezaken in Eindhoven is A&B Damesmode gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. 

Dé 50+ damesmode speciaalzaak in Eindhoven
Steeds méér modezaken ‘verjongen’ en houden geen rekening met de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. A&B Damesmode richt zich juist op u en dat is bij het samenstellen van onze collectie dan ook altijd ons uitgangspunt!

Topmerken collectie
Gespecialiseerd in de betere merken voor de modebewuste vrouw van 50 jaar en ouder. Een vlotte collectie met modieuze kleding en een geweldige pasvorm.

Goed bereikbaar & gratis parkeren
Ontspannen winkelen begint met het ontspannen bereiken van uw bestemming. A&B Damesmode is goed bereikbaar vanuit meerdere belangrijke verkeersaders en er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Altijd goede service & gepast advies
Ouderwets gezellig en vrijblijvend winkelen onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee. Onze ervaren kledingadviseurs maken uw bezoek zo aangenaam mogelijk en helpen u graag bij het kiezen van uw gewenste outfit.

Coupeuse service
Uw kleding wordt tegen geringe vergoeding waar nodig op maat gemaakt. En dat binnen 3 tot 5 werkdagen. U kunt ook met uw huidige kleding bij onze ervaren coupeuses terecht voor coupeusewerk.

Altijd voordeel met onze klantenkaart
Met de A&B Damesmode klantenkaart krijgt u bij iedere aankoop kortingstempels.* Heeft u nog geen klantenkaart? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers of ontvang uw persoonlijke klantenkaart automatisch bij uw eerste aankoop.
*Niet geldig op afgeprijsde artikelen.