Nieuw merk Signature

Nieuwe merk Signature

Wij als A&B Damesmode blijven constant vernieuwen en hebben onlangs het nieuwe merk Signature aan ons assortiment toegevoegd. Ontdek Signature en laat u inspireren door dit bijzonder modieuze merk.

Signature is een Deens merk waarbij de hoge kwaliteit van de kleding aan de basis van het merk staat. Ondanks haar hoogwaardige kwaliteit is het relatief betaalbaar. De items zijn comfortabel en stijlvol om in huis te dragen en u kunt er ook goed mee voor de dag komen. De collectie bestaat o.a. uit shirts, pullovers, jasjes, bodywarmers en blazers. Dus bent u op zoek naar een comfortabel en trendy outfit die perfect bij uw figuur passen? Dan is dit merk echt iets voor u!

Signature perfect te combineren met andere merken

Signature is een nieuw merk die perfect past binnen A&B Damesmode. Het kenmerkt zich door haar modieuze en vlotte uitstraling. Bent u op zoek naar een blouson, shirt lange mouw, comfortabele pullover of simpelweg vlotte dameskleding. A&B Damesmode biedt met dit nieuwe merk Signature een nog uitgebreidere collectie voor u die u eindeloos kunt combineren met andere merken uit onze collectie.

Shop online via onze webshop

Wist u dat u kunt bestellen via onze webshop? Wij hebben een bestel vriendelijke webshop waar u een groot deel van onze Signature collectie kunt bestellen. Dit heeft vele voordelen, zo kunt u op elk gewenst moment van de dag uw favoriete items bestellen. Als u dan uw keuze heeft gemaakt en uw producten in uw winkelmandje heeft geplaatst rekent u veilig af via de betaal mogelijkheden.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen of wilt u graag dat we een item voor u reserveren? Neem gerust contact met ons op via info@aenbmode.nl of 040 – 2114226. Wij kunnen items voor u tot 48 uur apart houden zodat u ze kan komen passen in onze winkel in Eindhoven. Benieuwd naar dit nieuwe merk? Onze vakkundige collega’s staan u graag bij met een glimlach, goed advies en een lekker kopje koffie of thee.

U bent van harte welkom bij A&B Damesmode!