15% korting tijdens de Doldwaze Oranjedagen!

Ieder jaar weer hebben wij rond Koningsdag in April onze Doldwaze Oranjedagen. Tijdens deze dagen is A&B Damesmode geheel in Oranjestemming en geven wij 15% korting op de gehele collectie. Kom dus tijdens de Doldwaze Oranjedagen gezellig langs in onze winkel in Eindhoven. Wij staan staan zoals vanouds weer klaar om u tijdens deze dagen te helpen en een gezellige Oranje dag te geven. Dus voor de nieuwste damesmode bent u altijd maar zeker met de Doldwaze Oranjedagen welkom bij A&B Damesmode.

15% korting op de hele collectie!

Ook dit jaar zijn onze Doldwaze Oranjedagen van donderdag 21 t/m zaterdag 30 april 2022 en geven wij 15% korting op al onze artikelen.
Let wel: op woensdag 27 april Koningsdag zijn wij gesloten.

> Gebruik tijdens het afrekenen in onze webshop de kortingscode: 15oranje

Doldwaze Oranjedagen, een jaarlijks terugkerend ‘event’

A&B Damesmode heeft jaarlijks in de maand April tijdens ‘Koningsdag’ de Oranjedagen. En hanteert dan 15% korting op zijn collectie. Geheel in feeststemming kleden wij onze winkel gedurende deze dagen feestelijk aan met als hoofdkleur natuurlijk de kleur oranje. Herkenbaar rond Koningsdag en vertrouwd.

Shoppen voor iedereen en nu met korting

Shoppen, daar houdt toch elke vrouw wel van? En hoewel een nieuwe look altijd weer leuk is, mag ook het comfortabele zeker in het voorjaar niet vergeten worden. Alle items van A&B Damesmode hebben dan ook een hoog draagcomfort zodat het ook tijdens de lentedagen aangenaam genieten is in uw nieuwe outfit. En niet geheel onbelangrijk: de items zien er ook nog eens enorm stijlvol uit!

Moeite met het samenstellen van de perfecte look? Kom langs bij A&B Damesmode en laat u adviseren door één van onze ervaren medewerksters. Is het lenteweer u iets te warm of te onstuimig? U kunt onze collectie ook droog en in alle rust vanuit huis bekijken op onze webshop! Maar in de winkel staat op de warme dagen de airco al voor u aan!

Waarom Oranjedagen?

De kleur oranje wordt veelal geassocieerd met vrolijkheid, warmte, energie en vriendschap. De kleur oranje kunnen we gelijk linken aan de familienaam van de Nederlandse koninklijke familie, het Huis van Oranje-Nassau. De kleur oranje symboliseert onze nationale eenheid en Nederlanders geven uiting aan hun nationale trots door oranje te dragen. Kijk o.a. ook eens naar de oranjebeweging bij Europees- voetbal en WK’s. Kortom: feestgevoel en dat is nu net wat A&B Damesmode beoogt met zijn Doldwaze Oranjedagen. Gezellig en met voordeel winkelen bij A&B Damesmode en de nieuwe collectie bewonderen, passen en aanschaffen. Vertrouwd, feestelijk en gezellig.

De openingstijden tijdens de Doldwaze Oranjedagen

De openingstijden van A&B Damesmode in Eindhoven zijn:
MAANDAG 13:00 – 17:00
DINSDAG T/M ZATERDAG 10:00 – 17:00
KOOPZONDAG 24 april 12:00 – 17:00
Let wel: op woensdag 27 april Koningsdag zijn wij gesloten.

Ook kunt u winkelen in onze webshop. Graag tot ziens!

Heeft u nog vragen?
Wilt u meer weten over de nieuwe najaarscollectie, onze winkel of webshop of heeft u nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op via info@aenbmode.nl of 040 – 2114226. Of stel uw vraag tijdens uw winkelbezoek aan onze medewerkers. We helpen u graag.

Meer weten over A&B Damesmode en waarom wij dé specialist in 50-plus damesmode zijn? Ontdek al onze voordelen!

 

WordPress PopUp Plugin